21 березня 2017

Fiat на Женевському міжнародному автосалоні 2017

 Компанія «НІКО-Захід» повідомляє: на Женевському міжнародному автосалоні 2017 бренд Fiat продемонстрував дві свої душі, які співіснують у модельній лінійці. Символіка стенду і представлені автомобілі викликали відчуття симбіозу двох світів, функціонального і емоційного, які характеризують бренд.

Fiat 500 

На Женевському шоу відбулася премєра 60-ї ювілейної серії Fiat 500. Цей ексклюзивний обмежений випуск віддає данину початковому 500 через особливі характеристики і сучасне переосмислення деяких деталей стилю, які зробили його відомим. Зокрема, це - вінілова передня панель, старовинний логотип бренду в передній частині, між хромованими вусами, на дверях багажника і кермі, а також хромування на капоті. Зроблений виключно в версії кабріолета, Fiat 500 в спеціальному ювілейному випуску з нагоди 60-річчя представляє абсолютно нове подвійне забарвлення лакофарбового покриття, не випадково названого Dolcevita: тришаровий білий колір для кузова автомобіля і пастельний колір слонової кістки для капота і стійок. Сіро-бордова лінія підсилює цю комбінацію. Стиль спеціальної серії посилюється численними естетичними вставками, такими як хромовані дзеркала заднього виду, 16-спеціальні дюймові легкосплавні колісні диски і логотип 560, який став брендом в бренді,тоді як червоні «6» і «0» вміщуються в останні два знаки логотипу 500. Цей ексклюзивний значок прикрашає стійку, а також з’являється на хромованому поріжку і табличці з номером обмеженого випуску. Fiat 500 спеціальної серії до 60-річчя буде доступний для замовлення починаючи з 9 березня; всього в серії буде 560 автомобілів, всі з індивідуальним сертифікатом відповідності  для продажу на основних ринках регіону EMEA з доставкою починаючи з 4 липня.

Fiat 500X S-Design

Також, в рамках автосалону дебютув Fiat 500X S-Design, спеціальна серія, яка поєднує в собі нову концепцію міського спортивного відчуття і увагу до деталей в своїх двох іпостасях: City Look і Off-Road доступний для замовлення з червня, автомобіль оснащено високопродуктивним двигуном 1.4 Multijet 140 к.с. (103 кВт) з автоматичною трансмісією з подвійним зчепленням (DCT). На його ексклюзивній матовій лівреї виділяються спортивні поліровані деталі, такі як бічні молдинги, дверні ручки, передній спойлер, ободи задніх фар, ручка багажника і дзеркал заднього виду. Автомобіль на виставці мав 18-дюймові колісні диски і виразнудвобарвну оббивку. Довершили ефект, ксенонові, також поліровані,  фари, які зробили зовнішність 500X динамічною і оригінальною, моментально впізнаваною. Ці темні деталі також дублюються в стилі інтер’єру, наприклад, в панелі і  молдингах центральної консолі і дверних панелей. Знову ж таки, в інтер’єрі, специфічні сидіння S-Design мають спортивну тканину з вишитим, мідного кольору логотипом.

За допомогою S-Design безпомилкова елегантність 500X підкреслюється штрихами сучасного стилю і спортивної ідентичності.

 Fiat Tipo 5Doors S-Design

Також, відвідувачі автосалону змогли насолодитися новим S-Design Тіро 5Doors, який привніс в сім’ю додатковий динамічний стиль і індивідуальність завдяки сірому лакофарбовому покриттю на замовлення «Metropoli Grey», спеціально розробленому для цієї версії. Автомобіль відразу можна впізнати завдяки його відмінній широкій решітці радіатора з оздобленням Piano Black. Дебютуючи в сім’ї Тіро, бі-ксенонові блок-фари збільшують освітленість на 30% в порівнянні зі стандартною версією. Вставки з Piano Black продовжуються по краях спортивних повітрозабірників і на обтічниках дзеркалах заднього виду. Поліровані 18-дюймові легкосплавні колісні диски додають ще один дуже динамічний штрих до іміджу автомобіля, і версія доповнюється тонованими задніми вікнами і такими елементами, як ручки в колір кузова.

Інтер’єр пройшов повний рестайлінг завдяки шкіряним та тканинним сидінням і тактильним елементам оздоблення, обраним за їх сильну, відмінну індивідуальність.

Fiat Fullback Cross

Fiat Fullback – це пікап, розроблений для автомобілістів які і працюють  і  проводять вільний час в автомобілі, використовуючи його практичність і покликання до заміських ландшафтів. Fullback має сміливий характер, що відображають його спортивні пропорції, і на Женевському автосалоні представлений, щоб стати зіркою на шоу світової прем’єри версії Cross. Новий пікап в комплектації Cross доступний у версії з подвійною кабіною, має довжину 5,28 м і колісну базу 3 м. Ширина становить 1,81 м, а висота 1,78 м.

Fullback Cross має стилістичні деталі, такі як решітка з матовими чорними ребрами. Передня частина завершується сріблястою пластиною захисту днища. Є також привабливі чорні елементи з боків, такі як дзеркала заднього виду, ручки і колісні арки,17-дюймові колісні диски і широкі сходинки нового дизайну. І останнє, але також важливе доповнення: ексклюзивні текстуровані чорні захисні дуги, які надають Fullback Cross більш витонченого силуету і підкреслюють його динамічний профіль. Неповторну зовнішність Fullback Cross доповнює нова повністю чорна оздоблення вантажного відділення з рельєфним логотипом Fiat. Ефект полягає в тому, щоб підкреслити його індивідуальність як автомобіля для різностороннього способу життя, який ідеально підходить для роботи і дозвілля.

Fiat 500L

Fiat 500L завершує презентацію сім’ї 500, поєднуючи стиль і функціональні можливості дизайну «Made in Fiat» зі знаковою індивідуальністю 500-го. Компактний міський автомобіль city car, але дуже просторий, здатний поєднувати практичність і індивідуальність – це ідеальний сімейний автомобіль. Оцінка аудиторії підкреслюється комерційними показниками: 500L щороку підтверджує роль європейського лідера у своєму сегменті, починаючи з моменту свого виходу на ринок. Версія Trekking на виставці відрізняється двокольоровим розфарбуванням і прикрашена комбінацією хромованих елементів із сатинованою обробкою – спойлер в передній частині і ручка дверей багажника – і елементами матового чорного кольору: бризковики і поріжки, 17-дюймові легкосплавні диски, передні і задні бампери. Завершують зовнішній вигляд пофарбовані в червоний колір гальмівні супорти.

Той же стиль повторюється в повністю чорному оздобленні  інтер’єру, де виділяються чорна передня панель і сидіння із виготовленої на замовлення тканини і чорної екошкіри з логотипом «500», вишитим на спинці переднього сидіння.

За детальнішою інформацією звертайтеся, будь ласка, за телефоном 29-89-555